Αναπτυξη, Υποστηριξη και Προωθηση της Επιχειρηματικοτητας

Ανακοινώνεται Νέα Επιχειρηματική Δραστηριότητα: Στόχος η Ανάπτυξη, Υποστήριξη και Προώθηση της Επιχειρηματικότητας

 

Ανακοινώνεται η έναρξη ενός προγράμματος που επιδιώκει την ανάπτυξη, υποστήριξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας, με έμφαση σε ειδικές ομάδες πληθυσμού όπως οι νέοι και οι γυναίκες που επιθυμούν να εμπλακούν επιχειρηματικά σε διάφορους οικονομικούς τομείς.

 

Δικαιούχοι του Προγράμματος:

  • Νέοι και νέες, άνδρες και γυναίκες, που διαμένουν νόμιμα σε περιοχές υπό τον αποκλειστικό έλεγχο της Κυπριακής Δημοκρατίας τους τελευταίους έξι μήνες και έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας.
  • Άνεργοι ή μισθωτοί.
  • Νέοι και νέες ηλικίας 18-29 ετών, άνδρες 30-50 και γυναίκες 30-55 ετών.
  • Άτομα που δεν έχουν ασκήσει επιχειρηματική δραστηριότητα τους τελευταίους έξι μήνες πριν την υποβολή της αίτησης.

 

Ένταση της Χορηγίας:

  • Η χορηγία ανέρχεται στο 70% για νέους ηλικίας 18-29 ετών.
  • Για άνδρες ηλικίας 30-50 και γυναίκες ηλικίας 30-55, η χορηγία θα ανέρχεται στο 60%.
  • Η χορηγία υπολογίζεται στο κόστος των επιλέξιμων δαπανών της επένδυσης, με ανώτατο προϋπολογισμό ανά επιχείρηση τις €120.000.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες στους τομείς της μεταποίησης, των υπηρεσιών, του ηλεκτρονικού εμπορίου και του τουρισμού. Σκοπός είναι να δοθεί η δυνατότητα σε νέους και γυναίκες να αξιοποιήσουν τις γνώσεις, την εμπειρία, την κατάρτιση και τα ταλέντα τους, δημιουργώντας ισχυρές και βιώσιμες επιχειρήσεις.

λογοι για εργοδοτες και επιχειρησεις να συμμετεχουν

Η ενεργός συμμετοχή στο σχέδιο δίνει πρόσβαση σε ένα δίκτυο υποστήριξης, που περιλαμβάνει άλλους επιχειρηματίες, συμβούλους και ειδικούς, καθώς και τη δυνατότητα για δημιουργία συνεργασιών.

Οικονομική Ενίσχυση

Η συμμετοχή στο σχέδιο παρέχει σημαντική οικονομική υποστήριξη και χρηματοδότηση για την εκκίνηση ή την επέκταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, μειώνοντας τον οικονομικό κίνδυνο και το αρχικό κόστος.

Ευκαιρίες για Ανάπτυξη και Κατάρτιση

Το πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη, εκπαίδευση και κατάρτιση, βοηθώντας τα άτομα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές τους ικανότητες.

Προώθηση Καινοτομίας και Δημιουργικότητας

Η συμμετοχή ενθαρρύνει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να υλοποιήσουν νέες ιδέες και να εξερευνήσουν νέες αγορές.

Μοιραστειτε το με αλλους

Facebook
Twitter
Pinterest

Περισσοτερα

Ανακοινώνεται Νέα Επιχειρηματική Δραστηριότητα: Στόχος η Ανάπτυξη, Υποστήριξη και Προώθηση της Επιχειρηματικότητας

Επιχειρηματικοτητα Επιδοτήσεις

Απευθyνεται σε: Νέοι και νέες, άνδρες και γυναίκες, που διαμένουν νόμιμα σε περιοχές υπό τον αποκλειστικό έλεγχο της Κυπριακής Δημοκρατίας τους τελευταίους έξι μήνες και

Read More »
Επενδύσεις σε υλικά και άυλα περιουσιακά στοιχεία – σε εξοπλισμό επεξεργασίας και υποδομές οινοποιίας – σε δομές και εργαλεία οινικής εμπορίας

Επενδυσεις σε υλικα και αυλα περιουσιακα στοιχεια – σε εξοπλισμο επεξεργασιας και υποδομες οινοποιιας – σε δομες και εργαλεια οινικης εμποριας

Απευθyνεται σε: Επιχειρήσεις οινοποιίας × Dismiss this alert. Επενδύσεις στον Τομέα Οινοποιίας: Υλικά, Άυλα Περιουσιακά Στοιχεία και Εξοπλισμός Η αγορά του οίνου βρίσκεται σε διαρκή

Read More »
Δημιουργία και Εκσυγχρονισμός Μονάδων Μεταποίησης Εμπορίας και ή Ανάπτυξης Γεωργικών Προϊόντων

Δημιουργια και Εκσυγχρονισμος Μοναδων Μεταποιησης Εμπορίας και/η Αναπτυξης Γεωργικων Προιοντων

Απευθyνεται σε: Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα στις κατηγορίες: ➤Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις (Β) ➤Μικρές, Μεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις (Α) × Dismiss this alert. Δημιουργία και Εκσυγχρονισμός

Read More »

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις σας!

Έχω μια ερώτηση!!!

Αφήστε μας τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο

Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα!!!