Ημερομηνία Έναρξης: 01/02/2024

1. Εισαγωγή

Η Estia Gnosis Group Ltd (εφεξής “η Εταιρεία”) δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο και τα δεδομένα των πελατών, εργαζομένων και συνεργατών της. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πρακτικές μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση, αποθήκευση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων.

2. Πληροφορίες που Συλλέγουμε

Η Εταιρεία μπορεί να συλλέγει προσωπικές πληροφορίες, όπως όνομα, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, καθώς και άλλα δεδομένα που παρέχονται εθελοντικά από τους χρήστες κατά τη διάρκεια της χρήσης των υπηρεσιών μας ή την επικοινωνία με την εταιρεία.

3. Χρήση Πληροφοριών

Οι πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για την παροχή και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, την επικοινωνία με τους πελάτες, την απάντηση σε αιτήματα, καθώς και για εμπορικούς και ερευνητικούς σκοπούς.

4. Αποκάλυψη Πληροφοριών

Η Εταιρεία δεν πωλεί, ενοικιάζει ή μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες με τρίτους, εκτός αν απαιτείται από τον νόμο ή για την εκτέλεση των υπηρεσιών μας.

5. Ασφάλεια

Λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από ακούσια ή παράνομη επεξεργασία, απώλεια, καταστροφή ή ζημιά.

6. Δικαιώματα Χρηστών

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή ή περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία και το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων.

7. Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αίτημα σχετικά με την πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων στη διεύθυνση: info@estiagnosis.com, Οδός Αποστόλου Βαρνάβα 50, Απόστολος Ανδρέας 3065 Λεμεσός

8. Τροποποιήσεις της Πολιτικής Απορρήτου

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την παρούσα πολιτική απορρήτου κατά καιρούς. Οποιεσδήποτε τροποποιήσεις θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας με ισχύ από την ημερομηνία δημοσίευσης.

Αφήστε μας τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο

Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα!!!

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις σας!

Έχω μια ερώτηση!!!