Επιχορηγησεις των Κυπριακων Επιχειρησεων: Η Τεχνη της Χρηματοδοτησης απο Κυπρο και Ευρωπη

Επιχορηγήσεις των Κυπριακών Επιχειρήσεων: Η Τέχνη της Χρηματοδότησης από Κύπρο και Ευρώπη

Επιχορηγήσεις των Κυπριακών Επιχειρήσεων: Η Τέχνη της Χρηματοδότησης από Κύπρο και Ευρώπη

 

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για την προγραμματισμένη διοργάνωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου “Επιχορηγήσεις των Κυπριακών Επιχειρήσεων: Η Τέχνη της Χρηματοδότησης από Κύπρο και Ευρώπη”. Αυτό το εξειδικευμένο και πλήρες πρόγραμμα, διαρκείας 42 ωρών, έχει δημιουργηθεί για να στηρίξει επιχειρηματίες, υπευθύνους επιχορηγήσεων, επιστημονικό προσωπικό, στελέχη σχεδιασμού και ανάπτυξης, καθώς και συμβούλους επιχειρήσεων, που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες επιχορήγησης στην Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το πρόγραμμα καλύπτει μια σειρά από θέματα, από τον ορισμό και τη σημασία των επιχορηγήσεων έως τη διαχείριση και την αξιολόγηση των προτάσεων. Επίσης, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για την αναζήτηση και την οικονομική διαχείριση των επιχορηγήσεων. Μέσα από πρακτικές εφαρμογές, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις και δεξιότητες που θα ενισχύσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στον τομέα των επιχορηγήσεων.

Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος περιλαμβάνουν:

  • Κόστος: Κανονικό Κόστος 1130€, Μειωμένο Κόστος μετά την Επιχορήγηση 880€, Τελικό Κόστος 250€.
  • Διάρκεια: 42 ώρες.
  • Στόχος: Εξοπλισμός των συμμετεχόντων με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική αξιοποίηση των ευκαιριών επιχορήγησης.
  • Συμμετέχοντες: Επιχειρηματίες, Διαχειριστές Επιχορηγήσεων, Επιστημονικό Προσωπικό, Υπεύθυνοι Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, Συμβούλοι Επιχειρήσεων.

Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 25575577 ή μέσω email στο info@estiagnosis.com. Μην χάσετε την ευκαιρία να επενδύσετε στις γνώσεις και δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε στον τομέα των επιχορηγήσεων. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο σεμινάριο και να σας διδάξουμε την τέχνη της χρηματοδότησης από Κύπρο και Ευρώπη!

λογοι συμμετοχησ

Η συμμετοχή στο σεμινάριο παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα των επιχορηγήσεων, έναν κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία επιχειρήσεων και έργων στην Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κατανόηση των διαδικασιιών και των προτεραιοτήτων των επιχορηγήσεων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή ανάπτυξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Απόκτηση Πρακτικών Δεξιοτήτων

Το σεμινάριο δεν περιορίζεται στη θεωρητική εκπαίδευση αλλά προσφέρει πρακτικές ασκήσεις και περιπτώσεις μελέτης. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες που μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα στον επαγγελματικό τους ρόλο, ενισχύοντας έτσι την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Δικτύωση με Επαγγελματίες:

Το σεμινάριο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση με άλλους επαγγελματίες και ειδικούς στον τομέα των επιχορηγήσεων. Η ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη για μελλοντικές συνεργασίες και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ενίσχυση Επαγγελματικών Προοπτικών

Η συμμετοχή σε αυτό το σεμινάριο μπορεί να αναβαθμίσει το βιογραφικό και τις επαγγελματικές δυνατότητες των συμμετεχόντων. Η απόκτηση ειδικών γνώσεων στη διαχείριση επιχορηγήσεων αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Μοιραστειτε το με αλλους

Facebook
Twitter
Pinterest

Περισσοτερα

Ανακοινώνεται Νέα Επιχειρηματική Δραστηριότητα: Στόχος η Ανάπτυξη, Υποστήριξη και Προώθηση της Επιχειρηματικότητας

Επιχειρηματικοτητα Επιδοτήσεις

Απευθyνεται σε: Νέοι και νέες, άνδρες και γυναίκες, που διαμένουν νόμιμα σε περιοχές υπό τον αποκλειστικό έλεγχο της Κυπριακής Δημοκρατίας τους τελευταίους έξι μήνες και

Read More »
Επενδύσεις σε υλικά και άυλα περιουσιακά στοιχεία – σε εξοπλισμό επεξεργασίας και υποδομές οινοποιίας – σε δομές και εργαλεία οινικής εμπορίας

Επενδυσεις σε υλικα και αυλα περιουσιακα στοιχεια – σε εξοπλισμο επεξεργασιας και υποδομες οινοποιιας – σε δομες και εργαλεια οινικης εμποριας

Απευθyνεται σε: Επιχειρήσεις οινοποιίας × Dismiss this alert. Επενδύσεις στον Τομέα Οινοποιίας: Υλικά, Άυλα Περιουσιακά Στοιχεία και Εξοπλισμός Η αγορά του οίνου βρίσκεται σε διαρκή

Read More »
Δημιουργία και Εκσυγχρονισμός Μονάδων Μεταποίησης Εμπορίας και ή Ανάπτυξης Γεωργικών Προϊόντων

Δημιουργια και Εκσυγχρονισμος Μοναδων Μεταποιησης Εμπορίας και/η Αναπτυξης Γεωργικων Προιοντων

Απευθyνεται σε: Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα στις κατηγορίες: ➤Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις (Β) ➤Μικρές, Μεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις (Α) × Dismiss this alert. Δημιουργία και Εκσυγχρονισμός

Read More »

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις σας!

Έχω μια ερώτηση!!!

Αφήστε μας τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο

Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα!!!