ΕΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗΣ | Χορηγιες Κυπρος

Λιγα λόγια για την Εταιρεία

Η Estia Gnosis Group Ltd, από την έναρξη της δράση της το 2016, έχει εδραιώσει τρία ιδιωτικά Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Κύπρο, αναδεικνύεται ως ένας ισχυρός παίκτης στον τομέα της εκπαίδευσης. Τα κέντρα αυτά βρίσκονται σε στρατηγικές τοποθεσίες: στη Λεμεσό (Οδός Αποστόλου Βαρνάβα, 50, Απόστολος Ανδρέας 3065), στην Πάφο (Οδος Ξενοφώντος 19, Πάφος 8020), και στην Ορεινή Λεμεσό (Οδός Γιάννου Κρανιδιώτη, Κοινότητα Κάτω Πλατρών, 4815). Με αυτά τα κέντρα, η εταιρεία είναι σε θέση να καλύψει μια ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών αναγκών σε όλη την Κύπρο, προσφέροντας εκπαίδευση από αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις.

Bασικές Aξίες

  • Ανθρώπινη Προσέγγιση: Η εταιρεία εφαρμόζει μια ζεστή και φιλική προσέγγιση στους πελάτες της, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και σεβασμού.
  • Εξειδίκευση: Επενδύει στην εξειδίκευση των εργαζομένων της, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ένας είναι ειδικός στον τομέα του και προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
  • Ευέλικτη Ανταπόκριση: Προσαρμόζεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις.
  • Ομαδικότητα: Προωθεί το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας, ενισχύοντας τη συνολική αποδοτικότητα και επιτυχία της οργάνωσης.

Ενίσχυση της Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης στην Κύπρο μέσω Πολυεπίπεδων Επιχορηγήσεων

Επιπλέον, η εταιρεία εξειδικεύεται σε επιχορηγήσεις για διάφορες ομάδες και φορείς, από άτομα και ιδιωτικούς φορείς, επιχειρηματίες, κοινοτικά συμβούλια, οργανωμένα σύνολα, οινολόγους, γεωργούς, άνεργους, έως και άτομα με ειδικές ικανότητες. Αυτή η ευρεία γκάμα επιχορηγήσεων επιβεβαιώνει την πολυδιάστατη προσφορά της εταιρείας στον τομέα της εκπαίδευσης, καθιστώντας την έναν πολύτιμο εταίρο για ευρεία φάσματα της κοινωνίας.

Η Estia Gnosis Group Ltd, με τις εγκαταστάσεις της, τις αξίες της, και τη δέσμευση στην παροχή επιχορηγήσεων, αναδεικνύεται σε έναν κεντρικό πυλώνα για την εκπαίδευση και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού σε όλη την Κύπρο.

Αφήστε μας τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο

Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα!!!

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις σας!

Έχω μια ερώτηση!!!