Επενδυσεις σε υλικα και αυλα περιουσιακα στοιχεια – σε εξοπλισμο επεξεργασιας και υποδομες οινοποιιας – σε δομες και εργαλεια οινικης εμποριας

Επενδύσεις σε υλικά και άυλα περιουσιακά στοιχεία – σε εξοπλισμό επεξεργασίας και υποδομές οινοποιίας – σε δομές και εργαλεία οινικής εμπορίας

Επενδύσεις στον Τομέα Οινοποιίας: Υλικά, Άυλα Περιουσιακά Στοιχεία και Εξοπλισμός

Η αγορά του οίνου βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και οι επιχειρήσεις οινοποιίας αντιμετωπίζουν συνεχώς νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Προωθώντας την καινοτομία και την ανάπτυξη, παρέχουμε στήριξη σε υφιστάμενες και νέες οινοποιητικές επιχειρήσεις, οργανώσεις παραγωγών, και άλλες σχετικές ομάδες.

Δικαιούχοι Παρέμβασης:

 • Κατηγορία Δικαιούχων Α: Πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, όπως ορίζονται από την Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
 • Κατηγορία Δικαιούχων Β: Επιχειρήσεις που δεν καλύπτονται από την Σύσταση της Επιτροπής, με λιγότερους από 750 υπαλλήλους ή ετήσιο κύκλο εργασιών κάτω από 200 εκατ. ευρώ.
 • Κατηγορία Δικαιούχων Γ: Επιχειρήσεις με περισσότερους από 750 υπαλλήλους ή ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 200 εκατ. ευρώ.

Επιλέξιμες Δαπάνες:

 • Εξοπλισμός επεξεργασίας
 • Υποδομές οινοποιίας
 • Δομές και εργαλεία οινικής εμπορίας

Ύψος Ενίσχυσης:

 • 40% για την Κατηγορία Α
 • 20% για την Κατηγορία Β
 • 15% για την Κατηγορία Γ
 • Μέγιστο ποσό χορηγίας: €200.000

Σημειώσεις:

 • Εξαιρούνται οινέμποροι που δεν διαθέτουν οινοποιείο ή ξυδοποιείο.
 • Δεν επιτρέπεται η ενίσχυση σε προβληματικές επιχειρήσεις.
 • Οι αιτήσεις θα εξετάζονται με βάση την ημερομηνία υποβολής.

Η επένδυση στον τομέα της οινοποιίας είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη και καινοτομία. Με την υποστήριξη αυτού του προγράμματος, ανοίγεται ο δρόμος για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων σας και την ενίσχυση της παρουσίας σας στην αγορά.

γιατι να το κανω

Η αγορά του οίνου βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, με νέες τάσεις και αλλαγές στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η επένδυση σε σύγχρονο εξοπλισμό και υποδομές επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές και να προσαρμόζονται ευκολότερα σε αυτές τις αλλαγές.

Προώθηση της Καινοτομίας και της Τεχνολογικής Ανάπτυξης

Η χρήση νέων τεχνολογιών και καινοτόμων μεθόδων στην οινοποιία μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του οίνου, να αυξήσει την αποδοτικότητα της παραγωγής και να μειώσει το κόστος.

Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας στην Αγορά

Με την επένδυση σε νέο εξοπλισμό και υποδομές, οι επιχειρήσεις μπορούν να παράγουν προϊόντα υψηλότερης ποιότητας και να εξυπηρετούν αποδοτικότερα τη ζήτηση της αγοράς, αυξάνοντας έτσι την παρουσία τους στην αγορά.

Πρόσβαση σε Χρηματοδοτικά Κίνητρα και Υποστήριξη

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα παρέχει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε επιδοτήσεις και χρηματοδοτικές ευκαιρίες που μπορούν να μειώσουν το αρχικό κόστος της επένδυσης και να ενισχύσουν την κερδοφορία τους.

Μοιραστειτε το με αλλους

Facebook
Twitter
Pinterest

Περισσοτερα

Ανακοινώνεται Νέα Επιχειρηματική Δραστηριότητα: Στόχος η Ανάπτυξη, Υποστήριξη και Προώθηση της Επιχειρηματικότητας

Επιχειρηματικοτητα Επιδοτήσεις

Απευθyνεται σε: Νέοι και νέες, άνδρες και γυναίκες, που διαμένουν νόμιμα σε περιοχές υπό τον αποκλειστικό έλεγχο της Κυπριακής Δημοκρατίας τους τελευταίους έξι μήνες και

Read More »
Δημιουργία και Εκσυγχρονισμός Μονάδων Μεταποίησης Εμπορίας και ή Ανάπτυξης Γεωργικών Προϊόντων

Δημιουργια και Εκσυγχρονισμος Μοναδων Μεταποιησης Εμπορίας και/η Αναπτυξης Γεωργικων Προιοντων

Απευθyνεται σε: Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα στις κατηγορίες: ➤Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις (Β) ➤Μικρές, Μεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις (Α) × Dismiss this alert. Δημιουργία και Εκσυγχρονισμός

Read More »
εξοικονόμηση ενεργειας σε κατοικίες

Σχεδιο Χορηγιων για ενθαρρυνση της χρησης Ανανεωσιμων Πηγων Ενεργειας και της Εξοικονομησης Ενεργειας σε κατοικιες

Απευθyνεται σε: Φυσικά πρόσωπα που έχουν κατοικία και έχουν προβεί σε αντίστοιχη επένδυση. × Dismiss this alert. Σχεδίου Χορηγιών για ενθάρρυνση της χρήσης Ανανεώσιμων Πηγών

Read More »

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τις ερωτήσεις σας!

Έχω μια ερώτηση!!!

Αφήστε μας τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο

Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα!!!